Sherlock

“Este întotdeauna incomod să faci afaceri cu un alias.” 
-Sherlock Holmes

În lumea jocurilor de noroc online jucătorii sunt practic anonimi atunci când vin în contact cu alți jucători de pe net. Nu îți duci reputația proastă atunci când intri în lumea online. Prin urmare, este foarte greu pentru un jucător să se protejeze împotriva diferitelor tipuri de fraudă online. Aici apărem noi în imagine.

Protecție în joc

Pachetele sunt amestecate înainte de fiecare rundă de un Generator arbitrar de numere (RNG), iar această ordonare distinctivă este transmisă la calculatorul fiecărui jucător, printr-o criptare pe 256 biți. Acest lucru previne terțe părți să vizualizeze informațiile, și chiar propriul nostru personal nu poate vedea jocurile criptate până la sfârșit. Acesta este modul în care se garantează protecția de la terți. Sherlock, pe de altă parte, a fost conceput pentru a vă proteja de adversari.

Ce este complicitatea?

Complotul sunt doi sau mai mulți jucători care acționează cu o strategie secretă, comună. Potrivit termenilor de utilizare RummyRoyal, un jucator prins cu acțiunii comune într-un joc va avea contul său închis imediat și pe termen nelimitat, fondurile confiscate, iar RummyRoyal va compensa jucători afectați prin returnarea valoarea buy-in-ului lor din jocurile jucate cu infractorul.

“Mă bucur de toate detaliile, indiferent dacă ele par a fi relevante sau nu.” 
-Sherlock Holmes

Sherlock – sistemil anti-fraudă al lui RummyRoyal

Sherlock este un sistem de detectare a fraudelor dezvoltat de echipa de specialiști RummyRoyal în scopul de a asigura siguranța și securitatea în jocurile care au loc pe site-ul nostru. Sistemul a fost testat și s-a constatat a fi cel mai eficient în identificarea și prevenirea fraudelor de remi online și coluziune.

“Sunt familiarizat cu patruzeci și două de afișări diferite lăsate de pneuri” 
-Sherlock Holmes

Sherlock analizează toate piese de teatru, mâinile si jocurile care au loc pe site. Sistemul detectează modele de joc frauduloase și creează un rating pentru fiecare rundă și un rating agregat pentru fiecare jucător. Rapoartele sale sunt apoi examinate și analizate de către departamentul de fraudă RummyRoyal. Noi modele suspecte sunt descoperite în fiecare zi și se adaugă la sistem în scopul de a îmbunătăți capacitățile sale.

“Să auzim suspiciunile. Voi avea grijă de dovezi. “ 
-Sherlock Holmes

Ne-ar putea folosi în continuare ajutorul tău în prevenirea fraudelor online și complicitate. Raportarea suspiciunilor ne poate ajuta să prindem persoanele abuzive mai rapid și mai eficient. Vă rugăm raportați orice suspiciune la echipa noastră de asistență pentru clienți, precum și reprezentanților noștri și aceștia vor trimite prompt mai departe plângerea la departamentul de fraudă. Departamentul de fraudă va raporta înapoi la fiecare jucător care trimite o plângere împotriva altuia.

Bucurați-vă de jocurile dumneavoastră!