Remi 51 Strategie

Descarcă Acum

Aflați Strategiile Remi 51

Experiența strategiei la Remi 51, este adunată în timp te joci acest joc complex, în care fiecare mutare poate determina rezultatul jocului. Jocul necesită îndemânare, strategie și concentrare cu fiecare mutare a jocului care afectează rezultatul. Fiecare joc progresează în funcție de mișcările făcute de fiecare jucător în timp ce există câteva reguli de bază care ar trebui să fie luate în considerare atunci când se face fiecare pas spre câștigarea jocului.

Egalitate – Un sfat foarte important Remi se referă la o mișcare de bază a jocurilor rummy – tragerea la sorți. La începutul fiecărei runde se recomandă să se atragă o carte din stocul de joc, în scopul de a împiedica adversarul să afle de ce cărți ai nevoie.

Renunțați – Aruncarea unei cărți la sfârșitul fiecărei runde este o parte importantă a jocului. Când se aruncă pentru a scăpa de o carte care este de puțin sau nici un folos adversarii au o idee despre ce cărți încercați să colectați.

Concentrare – concentrarea și atenția sunt componente care ajută jucatorii să câstige în Remi 51. Jocul este rapid și, prin urmare, este în continuă schimbare. Concentrația oferă jucătorului un avantaj, deoarece aceștia sunt mai conștienți și implicați la mișcările realizate de adversar și poate judeca situația lor. De exemplu: Un jucător observă că adversarul său a tras câteva cărți Remi 51 care ar putea face o secvență cu potențial, din această puteți înțelege că adversarul se apropie de sfârșit și e timp pentru a scăpa de cărți astfel încât să nu fii prins cu un număr mare de puncte de penalizare.

Decartare – Fiecare rândul, un jucător decartează o carte, care nu este de nici un folos pentru el. Un jucator care ține evidența acestora va beneficia de aceasta într-unul din două moduri. În primul rând jucătorul știe ce cărți au fost eliminate și vor ști ce cărți nu mai sunt în joc. Al doilea este faptul că jucătorul va putea apoi să facă o estimare cu privire la cărțile de care adversarul său nu are nevoie, prin urmare, știind de ce cărți să se debaraseze.

Sfârșitul jocului – Un jucător care încearcă să câștige mergând spre Remi trebuie să fie atent la ceea ce se întâmplă la masă. În cazul în care adversarii au început deja să unească cărțile lor, câștigând prin a merge Remi ar putea fi un risc mare.

Acestea sunt câteva sfatur de strategie i de bază Remi 51, și nu reguli stricte, dar ele pot da unui jucător mai multe avantaje față de adversarii săi și în cele din urmă determină cine câștigă.

Înscrieți-vă la RummyRoyal astăzi pentru a experimenta online, Remi 51 la maxim!

RummyRoyal oferă, de asemenea, strategii și sfaturi de joc pentru alte jocuri de Remi, cum ar fi: Gin Rummy, Rummy 500 și Remi Tradițional.