Joacă Remi 51 Online

Kalooki 51

Joaca Gratuit

Învățați să jucați Remi 51 în mai puțin de 2 minute!

Apăsați pe buton, urmăriți demo-ul de Remi 51 și începeți să jucați chiar astăzi!

De-a lungul istoriei, de peste 200 de ani, diferitele variante ale jocurilor Remi au fost cele mai populare jocuri de cărți din întreaga lume. Unele dintre aceste jocuri poartă numele de Remi 51, disponibil acum online, și de Remi 40.

Masa de Remi 51

Acest joc se joacă în 2, până la 4 jucători, obiectivul jocului fiind acela de a fi primul jucător care scapă de toate cărțile din mână. Jocul este format din runde, în cadrul cărora fiecare jucător trebuie să realizeze două mutări. Prima dată, jucătorul trebuie să tragă o carte. Cartea poate fi trasă din pachetul de cărți sau din teancul de cărți decartate. O dată ce jucătorul a tras o carte, trebuie să aleagă o carte pentru a o decarta. Cea mai probabilă carte de decartat este cea mai inutilă carte pentru mâna jucătorului sau pentru oponenții săi.

Valoarea fiecărei cărți este determinată de compatibilitatea acesteia cu formația de cărți pe care jucătorul încearcă să o creeze. Pentru a scăpa de cărți, jucătorul trebuie să creeze terțe și suite, combinând toate cărțile din mâna sa, cu excepția uneia care va fi decartată. Ultima carte rămasă în mână este folosită pentru a încheia jocul.

Terță – cel puţin 3 cărți, de aceeași valoare, dar cu simboluri diferite

Suită – cel puţin 3 cărți consecutive, cu același simbol.

Când un jucător reușește să scape de toate cărțile, acesta devine câștigătorul jocului, iar oponenții săi primesc puncte de penalizare, în concordanță cu cărțile rămase în mâinile lor. Punctele de penalizare corespund cu numerele de pe cărți, cu excepția figurilor, care valoarează fiecare câte 10 puncte, As-ul valorează 11 puncte, iar joker-ul valorează 25 de puncte. Punctele de penalizare determină locurile pe care jucătorii se află în cadrul jocului.

Mai multe informații despre regulie și sistemul de punctare al jocului de Remi 51 sunt disponibile pe pagina “Reguli de Remi 51″.
Pe parcursul jocului de Remi 51, fiecare jucător are două opțiuni de a juca. Prima este aceea de a etala cărțile progresiv și de a reduce riscul de a ramâne astfel cu un număr mare de puncte de penalizare, în cazul în care oponentul câștigă. A două opțiune este aceea de a etala toate cărțile deținute deodată. Această mișcare poartă numele de “Going Remi” sau “Remi”, și se caracterizează prin faptul că oponenții vor primi puncte de penalizare extra, pe lângă punctele de penalizare corespunzătoare cărților lor. În Remi 51, puteți realiza prima etalare doar dacă valoarea cărților pe care doriți să le etalați este egală cu sau mai mare de 51.

Vizitați pagina “Cum să jucați Remi 51″ și urmăriți demo-ul interactiv, care vă va facilita înțelegerea modului de joc al jocului de Remi 51!

Pentru a începe să jucați Remi 51, nu trebuie decât să

  descărcați software-ul jocului gratuit  și să vă alăturați miilor de jucători din întreaga lume, care se bucură de jocurile noastre de Remi!