Remi 51 Turnee

Descarcă Acum

Platforma de joc on-line Rummy Royal oferă jucătorilor noștri șansa de a juca Remi 51 în turnee pentru premii incitante. Turnee de Remi 51 pot fi găsite în lobby 24/7 și permit jucătorilor noștri să ia parte la jocuri incitante și palpitante împotriva altora din întreaga lume.

Remi 51 Turnee cu Masă Single

Turnee cu mese single la Rummy Royal sunt turnee multi-player destinate să permită la 2-4 jucători să concureze între ei pentru o parte din fondul de premii. Ceea ce face aceste turnee atât de fermecătoare este simplitatea lor și ritmul rapid. În turneele Single jucătorii primesc puncte de penalizare pe cărțile rămase în mâna lor, la sfârșitul fiecărei runde. Un jucător care ajunge la suma maximă de puncte de penalizare admise este eliminat din turneu și ultimul jucător care rămâne la masă primește cota lor relevantă din fondul de premiere.

Remi 51 Turnee Multi mese

Turneele noastre multi-mese se bazează pe aceleași principii de bază care sunt: un număr de jucători înregistrați la turneu, jocul este jucat până jucătorii sunt eliminați.Turneul se încheie cu masa finală, în care patru jucători concurează pentru premiul cel mare.
Turnee multi-mese Kalooki sunt turnee multi-player, care sunt proiectate pentru a permite unui număr foarte mare de jucători pentru a concura unii cu alții spre a câștiga o cotă dintr-un premiu mai mare. Turneele Multi Masă sunt ținute conform unui program prestabilit. Puteți găsi programul specific pentru fiecare turneu și alte detalii relevante în interiorul lobby-ului Turneului Multi Masă.

Varietatea de turnee la Remi 51

Remi-ul are multe reguli distincte și stabilite. Cu toate acestea, turneele variază și puteți găsi turnee diferite, care fac jocul Remi chiar mai interesant!

Împărțirea premiului în turnee

La fel cu normele standard, împărțirea câștigurilor în turnee la Remi 51 este, de asemenea, compusă din reguli standard. În cele mai multe turnee de jocuri de remi (dacă nu se precizează altfel) este un premiu alcătuit din toate mizele de la toți jucătorii de la masă, cu excepția taxei de masă. În cele mai multe cazuri, primii 4 jucători vor primi o parte din premiu, primul loc va primi întotdeauna 75% din premiul total, iar restul este împărțit în funcție de clasamentul jucătorilor.
Acum, tot ce a mai rămas pentru tine este de a intra în lobby-ul prietenos RummyRoyal, pentru a alege să joci cu cărți sau piese, uită-te la turnee Remi 51 și incepe să concurezi pentru marile premii.

Tutorial Mod de Joc Remi

Am dezvoltat un demo interactiv special pentru a ajuta noii jucători să stăpânească regulile de bază Remi 51.

Uită-te la tutorialul nostru și în mai puțin de 2 minute vei fi capabil să joci Remi 51 fără probleme.
RummyRoyal ține turnee speciale pentru alte jocuri remi. Alte jocuri, cum ar fi Gin Rummy, Rummy 500 și Remi Tradițional, de asemenea, turneele au loc pe zi de zi.