Remi 51 Descarcă

Descarcă Acum

De-a lungul istoriei, diferite variante de remi au fost unele dintre cele mai populare jocuri de cărți de pe tot globul. Unul dintre cele mai populare jocuri de remi este Remi 51, care este acum disponibil online.

Remi 51 este jucat de 2-4 jucători, obiectivul la Remi 51 fiind acela de a fi primul jucăto care scapă de toate cărțile din mână. Jocul este format din mai multe runde, în care fiecare jucător are un rând. Rândul fiecărui jucator este alcătuit din două mutări diferite: În primul rând, jucătorul trebuie să tragă o carte fie din stoc fie din suprafața de decartare. Odată ce un jucător a tras o carte el trebuie să aleagă apoi o carte pentru decartare.

Joacă Remi 51 online

RummyRoyal este prima platforma online de joc Rummy, care este disponibilă 24/24.

Comunitatea în creștere de jucători la RummyRoyal se bucură de platforma online cu cel mai bun Remi 51 gratuit din lume! Software-ul Rummy Royal se mândrește cu grafică impresionantă, o varietate de jocuri captivante de Remi, mii de jucători iscusiți și turnee cu premii cash uimitoare – cel mai important, jocul Remi 51 este complet gratuit!

Este complet gratuit să descarci software-ul și poți juca exersa pentru atâta timp cât dorești. Odată ce un jucător se înregistrează pentru Rummy Royal, el primeste 500 dolari de practică astfel încât să poată juca la mesele noastre de practică, fie pentru practică sau pur și simplu pentru distracție pură. In cazul în care un jucator pierde banii lor de practică, ei pot reface stocul de bani din nou gratuit cu simpla apăsare a unui buton, atât timp cât doresc. Odată ce un jucător se simte pregătit să concureze în jocurile pe bani reali și este gata să se alăture comunității online de jucători pe bani reali, ei pot face pur și simplu o depunere în contul lor RummyRoyal – și începe să concureze pentru premii interesante!

Procesul de descărcare al Remi 51 este simplu și ușor de utilizat. Doar câteva clicuri de mouse și oricine se poate alătura turneelor pe bani reali și concursurilor la RummyRoyal! Pentru a descărca software-ul și începe să concurezi împotriva a mii de jucători din întreaga lume trebuie doar să urmezi instrucțiunile simple de pe pagina de descărcare Remi 51 și în câteva minute poți începe să joci!

Cauți ceva mai multă acțiune? Puteți deschide până la 3 ferestre la un moment dat – ceea ce înseamnă joc cu 3 mâini diferite de cărți în același timp!

Demo Interactiv Remi 51

Nu ai jucat niciodată Remi 51? Urmăriți demo-ul  nostru interactiv și într-un interval de 2 minute veți ști regulile de bază ale Remi 51 și modul nostru de joc.