Remi 51 Jocuri

Descarcă Acum

Remi 51 joc, ca parte a familiei de jocuri Remi

Remi 51 este jucat ca parte a familiei de jocuri Remi fiind unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din lume. Originea sa, la fel ca toate jocurile de cărți Remi este derivat[ cel mai probabil din jocul chinezesc de mahjong, dar a devenit repede un joc foarte iubit și mai popular în dreptul său propriu.

Ce este jocul Remi 51?

Jocul de Remi 51 este bazat pe bine cunoscutul format de jocuri online Remi. Acesta este jucat de 2-4 jucatori, iar fiecare jucător joacă în conformitate cu rândul său. Obiectivul principal al jocului este de a fi primul jucător care scapă de toate cărțile din mână. Puteți scăpa de cărți prin crearea de puncte sau seturi și prin a le contopi în zona de contopire desemnată.

Există două tipuri diferite de secvențe în Remi 51. Primul tip este un run de numere secvențiale de aceeași culoare. Al doilea tip este un set care constă din cărți de același număr și diferite culori. Ambele secvențe trebuie să se facă cu ajutorul a 3 sau mai multe cărți.

Fiecare rând constă din cel puțin două mișcări. Prima mișcare este de a trage o carte, iar a doua este aruncarea unei cărți de care nu aveți nevoie. Cartea trasă poate fi luată din gramada principală sau din suprafața de decartare care conține ultima carte pe care adversarul tău a aruncat-o. Odată ce ați tras o carte, aveți două opțiuni; prima este să se arunce o carte din mâna în suprafața de decartare, punând astfel capăt rândul tău. Al doilea este de a uni secvențe de cărți în zona melding desemnată și reducând astfel cantitatea de potențiale puncte de penalizare și creșterea șansei de a câștiga.

Pentru mai multe informații despre cum să fie un jucător mai bun de Remi 51 online și pentru a învăța strategiile mergi pe pagina de strategii Remi 51.

Demo interactiv Remi 51

Am dezvoltat un mod rapid de a învăța ușor și a stăpâni tutorialul interactiv pentru jucătorii noștri. Cu acest demo interactiv poți învăța jocul și regulile jocului Remi 51, în mai puțin de 2 minute. Pentru a porni demo-ul interactiv, click aici .

Descarcă Remi 51 acum

Software-ul Rummy Royal oferă fanilor Kalooki o aplicație minunată care le permite să joace jocurile lor preferate pentru a se distra de bani reali online împotriva jucătorilor din întreaga lume. Descărcarea și înregistrarea aplicației noastre este complet gratuită și durează doar câteva minute. Dorești asemenea, să te alături miilor de jucători de Remi 51? 

 click aici și descarcă aplicația noastră în câteva minute.