Remi 51

Remi 51

Remi 51 Demo     Descarcă acum

Faceți clic pe buton, vizionați demo-ul Remi 51 și începeți să jucați azi!

Jocul de Remi 51

De-a lungul istoriei, pentru mai mult de 200 de ani, variante diferite de jocuri de remi au fost unele dintre cele mai populare jocuri de cărți din întreaga lume. Una dintre cele mai populare jocuri este Remi 51, care este acum disponibil online, precum și Remi 40.

Masa de Remi 51

Acest joc este jucat de 2-4 jucători cu obiectivul de a fi primul jucător care a scapă de toate cărțile din mână. Jocul este format din runde în care fiecare jucător are un rând. Fiecare rândul, este alcătuit din două mutări diferite: Mai întâi jucătorul trebuie să tragă o carte. Cartea poate fi trasă fie din stoc sau din suprafața de decartare. Odată ce jucătorul a tras o carte el trebuie să aleagă o carte de aruncat. Cel mai probabil Cartea de care se va debarasa este cartea care este cea mai puțin folositoare pentru mâna sa și pentru adversari “.

Valoarea fiecărei cărți este măsurată prin compatibilitatea cu secvența de cărți pe jucătorul vrea să o formeze. În scopul de a scăpa de cărți trebuie să creeze seturi sau serii de cărți și să le contopească toate cu excepția uneia în zona de contopire. Ultima carte rămasă în mână este folosită pentru a termina runda.

Run – cel puțin 3 cărți consecutive de aceeași culoare

Un set este format din 3 sau mai multe cărți de același rang:

sau

Set – cel puțin 3 cărți de același număr, dar culori diferite.

Un run constă din 3 sau mai multe cărți consecutive de aceeași culoare:

sau

Cand un jucator scapă de toate cartile sale, el este câștigătorul și adversarii săi primesc puncte de penalizare în funcție de cărțile rămase în mână. Punctele de penalizare corespund cu numărul de pe carte, cu excepția cărților regale, care sunt 10 puncte fiecare, Asul este în valoare de 11 puncte, iar jokerul este în valoare de 25 de puncte. Punctele de penalizare determină ce loc ocupă un jucator în joc.

Mai multe informații despre regulile Remi 51 și sistemul de notare sunt disponibile pe pagina de norme Remi 51.

În timpul fiecărui joc de Remi 51 fiecare jucător are două opțiuni de joc. Prima este de a uni cărțile sale progresiv și reduce riscul ca în cazul în care adversarul câștigă va fi lăsat cu un număr mare de puncte de penalizare. Cealaltă opțiune este de a uni toate cărțile dvs. odată. Aceasta se numește “Going Remi sau Remi” și adversarii primesc puncte de penalizare plus peste punctele de penalizare de pe cărțile lor. În Remi 51 primul amestec se poate face numai în cazul în care valoarea cărților pe care doriți să le uniți sunt egale sau mai mari decât 51.

Vizitați la noi Cum să joci Remi 51 și urmăriți un demo-ul interactiv, care vă va ajuta în înțelegerea modului de a juca Remi 51 rapid și ușor!

Acum, în scopul de a începe să joci Remi 51 tot ce trebuie să faci este să descărci software-ul nostru de jocuri și să te alăture miilor de jucători din întreaga lume care se bucură deja de jocurile noastre incitante de Remi!