Remi 40 Strategie

Descarcă acum

Cum să vă perfecționați strategia de Remi 40

Strategia de Kalooki 40 este sofisticată şi fiecare mutare pot afecta rezultatul final. Jocul necesită îndemânare, strategie şi ceva noroc – iar un jucator iscusit de Remi este acela care câștigă la final. Acest joc este atât de dinamic încât orice mutare a oricărui jucător pot duce la rezultate diferite. Acesta este motivul pentru vă care oferim o serie de sfaturi (nu în ordinea importanţei), pentru a le revizui şi pentru a vă îmbunătăţi nivelul de calcula jocul.

Tragerea – o acţiune de bază în cadrul jocului de Remi 40 online este tragerea şi acest sfat vă va învăţa la ce este nevoie să acordați atenție deosebită. La începutul fiecărui rând, fiecare jucător trebuie să tragă o carte. Jucătorul are de ales: poate trage o carte din pachet (cărțile cu faţa în jos) sau din teancul de decartare (cărțile cu cu faţa în sus). La începutul jocului, este peferabilă tragerea unei cărți din pachet, deoarece ceilalţi jucători nu pot vedea cartea pe care o trageți. Prin urmare, este mult mai dificil pentru aceștia să intuiască de ce cărţi aveți nevoie.

Decartarea - O altă acţiune de bază în cadrul jocului este decartarea unei cărți la sfârşitul fiecărei runde. Încercați să dați jos acele cărţi care vor deruta adversarii și care îi pot provoca să vă dea tocmai cărțile de care aveţi nevoie.

Concentrara – În orice joc de rummy (online sau offline) este de dorit să fiți atenţi în orice moment. Urmăriți cărțile care sunt date jos, urmăriți care sunt cărțile pe care jucatorii le iau din teancul de decartare și, câteodată, puteți învăţa ceva despre adversari chiar din durata timpului de care aceștia au nevoie pentru a-și decide mutarea. Un jucător concentrat se bucură de avantajul de a şti mai multe despre cărţile pe care fiecare dintre oponenţii săi le are în mână şi poate evalua mai bine situatia. De exemplu, într-un moment avansat al jocului, puteţi vedea că un adversar ia cartea a cincea din teancul de decartare, ceea ce înseamnă că este foarte probabil ca acesta să fie foarte aproape de completarea tuturor formațiilor şi în următorul tur ar putea chiar câştiga. Ar putea fi un moment bun pentru a vă etala toate formațiile pe care le aveţi în scopul de a reduce riscul să fiți prinși cu multe cărți în mână. Deasemenea, jucatorii se folosesc de această mutare și pentru a distrage atenţia adversarilor şi a-i face să creadă că sfârșitul este aproape, în timp ce nu e deloc așa … totul ținând doar de interpretarea incorectă a jocului!

Teancul de decartare - Aşa cum am menţionat mai devreme – teancul de decartare este locul în care veţi vedea toate cărţile care au fost date jos de către ceilalţi jucători, precum şi pe cele care au fost luate. Cunoaşterea bună a teancului de decartare vă oferă avantajul de a fi avizați în privința cărţilor pe care nu trebuie să le aşteptați în viitorul apropiat şi, mai ales, nu până la mâna următoare. Când vedeți cărțile pe care jucătorul de după dvs. le dă jos, puteţi să vă faceți o idee despre cărţile de care acesta nu are nevoie, astfel încât să ştiți ce este mai sigur să decartați atunci când vă vine rândul.

Sfârşitul jocului – Dacă vă propuneți să faceți “Remi” – adică să vă etalați toate formațiile într-un singur tur – trebuie să fiți în alertă maximă, altfel s-ar putea fiți prinși cu toate cărțile în mână şi să acumulați multe puncte de penalizare. Urmăriți-i cu atenție pe ceilalţi jucători şi calculați-vă riscurile; uneori este mai bine să aşteptaţi pentru o ocazie mai bună.

Sfaturile și strategiile de joc oferite nu sunt reguli de remi care să garanteze reușita, însă pot oferi jucătorilor multe avantaje în fața de adversarilor.

Înscrieți-vă pe RummyRoyal astăzi şi jucați jocurile dvs. preferate de Rummy, pentru a vă îmbunătăţi strategia şi pentru a vă bucura de câştiguri!