Remi 40 Turnee

Descarcă acum

Platforma de Remi, oferită de RemiRoyal, asigură jucătorilor săi posibilitatea de a juca turnee de Remi online 24/7. Turneele de Remi 40 sunt disponibile în modul “Antrenament” și în modul “Real”, pot fi jucate cu cărți sau cu piese, și pot oferi premii fabuloase în bani.

Un turneu de Remi 40 ajută jucătorii să concureze pentru fondul de premiere, cu doar o taxă mică de înregistrare. Pe măsură ce turneul progresează, jucătorii sunt eliminați, o dată ce acumulează numărul maxim de puncte de penalizare permis. Turneele se încheie când la masă mai rămâne un singur jucător, care este şi câştigătorul. Un alt tip de turneu este “Turneul de Puncte”, în cadrul căruia câştigătorul este primul concurent care acumulează un punctaj predeterminat (disponibil şi în Turneele de Remi 500).

Varietatea de turnee de Remi 40

Remi 40 poate fi jucat pe RemiRoyal atât în turnee cu masă unică, cât şi în turnee cu mese multiple. Turneele cu masă unică sunt deschise pentru maximum 4 jucători, în timp ce turneele cu mese multiple includ mii de jucători. Le puteți juca, cu diferite taxe de înregistrare, împotriva jucătorilor din întreaga lume.

Tipuri de turnee disponibile

Pe RemiRoyal, am dedicat o pagină întreagă acestui subiect pentru ca dvs. să citiți totul în cadrul paginei noastre “Tipuri de turnee”. Oferim tuturor jucătorilor noștri o varietate de tipuri de turnee, incluzând:

  • Turnee cu Premii Garantate (în cadrul cărora garantăm un premiu minim în bani, indiferent de numărul de jucători participanți).
  • Turnee cu Premii Adăugate (în cadrul cărora adăugăm o sumă predeterminată la marele premiu, indiferent de numărul de jucători care se înregistrează şi care plătesc taxa de înregistrare).
  • Freerolls – acest tip de turneu este disponibil cu înregistrare gratuită, fără taxă de intrare, şi oferă premii în bani.
  • Turnee Royal Stars – în cadrul acestor turnee, puteți profita de punctele de loialitate acumulate şi le puteți transforma în bani.
  • Turnee de calificare – în cadrul acestor turnee, puteți câştiga un voucher pentru a participa într-un turneu cu premii mai mari.
  • Turnee Speed şi Turbo – pentru aceia dintre voi care iubesc viteza şi ritmul rapid!

Împărțirea fondului de premiere în cadrul turneelor

În cadrul turneelor cu masă unică, fondul de premiere este distribuit în funcție de un tabel predeterminat, conform căruia câştigătorul primește cel puţin 75%. În turneele cu mese multiple, fondul de premiere poate fi divizat în mai multe moduri: poate ajunge doar la câştigător, poate fi împărțit între primele poziții ale topului – în principiu, fondul de premiere poate avea orice structură de distribuție. Fiți sigur că ați verificat tabelul de împărțire a fondului de premiere, ce aparține turneelui la care vreți să participați, în cadrul “Lobby-ului Turneului” – pentru a învăța mai multe despre asta.

Dacă vreți să vă bucurați de farmecul turneelor online de Remi 40, nu trebuie decât să porniți aplicația RemiRoyal şi să începeți să jucați jocurile favorite!

Pentru mai multe informații despre regulile turneelor, vizitați paginile noastre destinate turneelor cu masă unică, turneelor cu mese multiple şi regulilor jocurilor.