Remi 40

Remi 40

Remi 40 Demo     Descarcă acum

Învățați să jucați Remi 40 în mai puțin de 2 minute!
Apăsați pe butonul ’’Demo’’ de mai jos, urmați instrucțiunile și începeți să jucați!

De mai mult de două secole, diferitele variante ale jocurilor din familia de Remi sunt cele mai populare jocuri de cărți printre jucătorii din întreaga lume. Una dintre variantele populare, în special în Marea Britanie, este ceea ce noi numim pe RemiRoyal – Remi 40.

Masa de Remi 40

Acest joc se joacă în 2 – 4 jucători, sub formă de rundă rapidă și de turneu de eliminare. Câștigătorul unei mâini este primul jucător care scapă de toate cărțile din mână, combinându-le pe toate în terțe și în suite. Jocul înaintează pe masură ce jucătorii iși fac mutările, în funcție de o ordine prestabilită. În fiecare tură, jucătorii trebuie să facă două mutări: tragerea şi decartarea unei cărți. Jucătorii pot trage cărți fie din pachetul de cărți, fie din teancul decartat, și trebuie să decarteze o carte pentru a-și încheia tura.

Cărți diferite pot avea valori diferite pentru jucători diferiți. Totul depinde de formațiile pe care fiecare din ei încearcă să le alcătuiască. Pentru a câștiga mâna, jucătorii trebuie să pună în formații (să formeze terțe și/sau suite) toate cărţile din mână și să le coboare în zona de etalare. Este important să rămână o carte nefolosită pentru a o decarta și a încheia tura.

O suita – cel puţin 3 cărți consecutive, cu acelaşi simbol.

sau

O terță – cel puţin 3 cărți cu aceeaşi valoare, dar cu simboluri diferite.

sau

Când un jucător câștigă jocul prin combinarea tuturor cărților din mână, oponenții învinși vor fi sancționați cu puncte de penalizare. Punctele de penalizare sunt acordate în funcție de valoarea cărților rămase în mâinile lor la sfârșitul jocului. Fiecare carte se punctează în funcție de valoarea sa numerică, cu următoarea excepție: figurile valorează 10 puncte de penalizare fiecare, As-ul = 11 și Joker-ul = 15. Punctele de penalizare determină poziția jucătorilor în cadrul jocului.

Pentru a învăța mai multe despre regulile și despre sistemul special de punctare al Remi 40, vizitați pagina “Reguli de Remi 40″.

Dacă vă place Remi 40, vă recomandăm să încercați și Remi 51.

Nu vă rămâne decât să vă alăturați jucătorilor noștri și să faceți istorie! Pentru a reuși asta, descărcați software-ul de remi gratuit, alăturați-vă miilor de jucători din întreaga lume și simțiți fiorul jocurilor online de remi, pe care vi le punem la dispoziție!